CHP Sözcüsü Faik Öztrak ‘VIP krizi’ne ilişkin açıklama yaptı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem imamoğlu’nun Ordu’da yaşadığı ‘VIP krizi’ne ilişkin açıklama yaptı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Burada bir kumpas var. Çünkü Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yanında milletvekillerimiz var. Dolayısıyla onlarla beraber geçme hakkı var. Bunu açıkça ortaya koyalım. Sayın Ekrem İmamoğlu’nu çok iyi biliyorum, son derece mütevazı bir insandır, VIP’ten geçme gibi bir iddiası yoktur. Sayın İmamoğlu’nu karşılamak için çok büyük kalabalıklar geliyor ve normal kapıdan girenleri aksatmamak için arkadaşlarımız VIP’ten çıkarmayı düşünmüşler. Ama bunlar Türkiye’de ilk defa olan şeyler değil. Sayın İmamoğlu zaten milletin gönlünde yer edinmiştir, halkıyla beraber de girer çıkar havaalanına” ifadelerini kullandı.

 Ne olmuştu?

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz Çarşamba günü Ordu-Giresun Havalimanında VIP salona alınmamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da başına gelmişti 

Milliyet gazetesinin ‘Tayyip Erdoğan VIP’ten geçemedi’ başlıklı haberi.

Benzer bir olay 1999 yılında dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın da başına gelmişti.

Erdoğan’ın, Bodrum’a giderken kullandığı VIP salonuna dönüşünde izin verilmemişti.


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın