demet özdemir

Demet Özdemir kimdir? Hayatı ve biyografisi

Son yılların en gözde oyuncularından Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Demet Özdemir hakkında merak edilenler.

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli‘de dünyaya gözlerini açtı. Volkan adında abisi, Derya adında da ablası vardır.

Henüz küçük yaşta, anne ve babası ayrıldı. Annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul’a yerleştiler. Yıllarca babasıyla görüşemedi.

Ünlü sanatçı Bengü’nün dans ekibinde bir süre yer alan Özdemir, daha sonra Efes Kızları’na geçti.

Çocukluk dönemi zorluklarla geçmişti. Ablası evlendikten sonra annesiyle bir başına kalan Özdemir, maddi sıkıntılardan dolayı küçük yaşta çalışmak zorunda kalmıştı. Bu sebeple de akşam lisesinde okumuştu.

Bu dönemde birkaç reklamda oynadı ve buradan kazandığı parayla Studio Oyuncuları’nda iki yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı.

İLK ROL ALDIĞI DİZİ: SANA BİR SIR VERECEĞİM

2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide oynamaya başladı. Bu, aynı zamanda onun ilk oyunculuk deneyimi olmuştu. Dizide, “Aylin” karakterine hayat verdi.

KURT SEYİT VE ŞURA

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı “Kurt Seyit ve Şura” dizisine 2. sezonda “Alya Baronez” karakteriyle dahil oldu.

2015 yılında vizyona giren “Tut Sözünü” adlı sinema filimde rol aldı. Bu film, beyaz perdedeki ilk deneyimi olmuştu.

ÇİLEK KOKUSU

demet özdemir

2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Çilek Kokusu” dizisinde Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Laçin Ceyhan, Mahir Günşiray ve Mine Tugay ile birlikte başrolleri paylaştı. Dizi, 23. bölümüyle ekranlara veda etti.

2016 yılında “Aşk Yalanı Sever” adlı dizide rol aldı. Dizi, 13. bölümde final yaptı.

NO: 309

2016 yılında Fox TV’de yayınlanmaya başlayan “No: 309” adlı dizide Furkan Palalı ile birlikte başrolleri paylaştı. Dizide İrem Helvacıoğlu, Sevinç Erbulak ve Erdal Özyağcılar gibi isimler de yer aldı. Bu dizide “Lale Yenilmez” karakterine hayat verdi.

2017 yılında vizyona giren, yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak’ın yaptığı “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı sinema filminde rol aldı. Filmde, “Aysel” karakterini canlandırdı.

ERKENCİ KUŞ

2018 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Erkenci Kuş” dizisinde Can Yaman ile birlikte başrolleri paylaştı. Dizide, “Sanem” karakterine hayat verdi.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR

Demet Özdemir, ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” adlı dizide rol aldı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizide Özdemir, “Zeynep” karakterini canlandırıyor. 


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın