A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor’un eski futbolcusu, teknik direktörü ve başkanı olan Özkan Sümer, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’deki makamında ziyaret etti.
Güneş’in Milli Takım’la elde ettiği başarıya değinen İmamoğlu, “Avrupa finallerine kalmamız… Mutlu olduk. Dünya üçüncülüğü başarısına Avrupa’da yeni bir başarı ekleyeceğini umut ediyorum. Şenol Güneş, benim kaleci olma ve başlangıç motivasyonum olarak söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.
Güneş: İstanbul herkesi kucaklıyor
Gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını ifade eden Güneş, “Hayırlı olsun. Biraz yoğunduk. Sizin de yoğunluğunuz vardı. Daha önce yaptığınız bir işi, Türkiye’nin en büyük şehrinde yapıyorsunuz. İnşallah hem şehrimiz hem de ülke için en iyisi olur. Başarılar diliyoruz. İstanbul herkesi kucaklıyor. İstanbul’u bir ülke gibi düşünürsek, işiniz zor. Allah kolaylık versin. Her birey gibi bize de bir görev düşerse, şehrimize ülkemize hizmet etmeye çalışırız. Zaten yaptığımız iş de kutsal bir görev var Milli Takım’da. Evet, bir oyun gibi görünse de insanları bir araya getiren bir olay, spor olarak görüyoruz. Ötekileşmeyi bir kenara atarak, insanları nasıl birleştirdiğini gördük. Sizin de yolunuz açık olsun” diye konuştu.
İmamoğlu: Trabzonspor bu!

İmamoğlu, eski yöneticisi olduğu Trabzonspor’dan ziyaret gelmemesi konusunda ne düşündüğü sorulunca, Güneş ve Sümer’i göstererek, “Trabzonspor geldi zaten. Trabzonspor bu! Trabzonspor’da yönetimler ve başkanlar gelir geçer” sözleriyle yanıt verdi.
Bir yanıt yazın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.