Sinem Kobal kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Aslen Rizelidir. Babası Mehmet Kobal, annesi ise Nuray Kobal’dır. Kerem Kobal adında bir erkek kardeşi vardır.

Dormen Tiyatrosu’nda eğitim alan Kobal, henüz 13 yaşındayken “Dadı” adlı dizide rol aldı. Lise öğrenimini İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü‘nde tamamladı.

2004 yılında vizyona giren ve beyaz perdedeki ilk deneyimi olan “Okul” adlı sinema filminde rol aldı. 2003-2004 yıllarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Lise Defteri dizisinde “İnci” karakterini canlandırdı. 2006-2009 yılları arasında ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Selena dizisinde rol aldı.

2010-2011 yıllarında yayınlanan ve Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, Kadir Doğulu gibi oyuncuların da yer aldığı Küçük Sırlar dizisinde “Su Mağbeyinci” karakterine hayat verdi.

2014 yılında yayınlanan ve 26 bölüm süren Gönül İşleri dizisinde “Sevda” karakterini canlandırdı. 2015 yılında yayınlanan Analar ve Babalar dizisinde Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü ile başrolleri paylaştı. Dizi, 9. bölümünde final yaptı. 2015 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı Yaktın Beni filminde rol aldı.

Sinem Kobal, 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştirdi.

Sinem Kobal’ın rol aldığı dizi ve filmler

Yüz Yüze

Analar ve Anneler

Gönül İşleri

Mor Menekşeler

Küçük Sırlar

Selena

Nefes Nefese

Lise Defteri

Hürrem Sultan

Dayı

Yaktın Beni

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

Romantik Komedi

Ayakta Kal

Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu

Okul


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın