Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı nereli ve kaç yaşında?

Haftanın 7 günü TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor’da heyecan devam ediyor. Programda en çok merak edilen yarışmacılardan biri önce Ünlüler’de daha sonra da Gönüllüler’de yarışan Barış Murat Yağcı oldu. Peki, Barış Murat Yağcı kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? İşte hakkında merak edilenler… 

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Yükseköğrenimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Oyuncu Birce Akalay’ın kuzenidir. 

Bir dönem Efes Pilsen Spor Kulübünde profesyonel basket oynadı. Sakatlık geçirmesi üzerine basketbolu bırakmak zorunda kaldı. 2011 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ‘Best Fotomodel’ seçildi. Yarışmada elde ettiği bu başarı kariyerini de şekillendirecekti. Modelliğe yönelmesinde kuzeni Birce Akalay’ın önemli bir etkisinin olduğu belirtiliyor. 

Yarışmanın ardından oyunculuk eğitimi aldı. 2014 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Kocamın Ailesi” adlı dizide “Akın Ertekin” karakterini canlandırdı.

Daha sonra Star TV’de yayınlanan “Kiralık Aşk” dizisinde rol aldı. 2017 yılında Fox TV’de yayınlanan “Şevkat Yerimdar” adlı dizide “Bora” karakterine hayat verdi. 

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında özel hayatı hakkında bilgi veren Barış Murat Yağcı, “Birlikte olduğum kişiler oyuncu ya da şarkıcı değildi. Üniversite öğrencisi, yurt dışında manken, gastronomi mezunu, pilot; hep böyle ayaklarının üstünde duran ama bizim sektörden olmayan insanlar. Lise mezunu değillerdi. Yaşça benden büyüklerdi. Benim yaşımın altındakilerle diyalog kurma şansım yok” ifadelerini kullandı. 


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın